Szolgáltatások 2018-11-11T21:01:38+00:00

BÚTOROK

Meiszter Zoltán

Ügyvezető

 1994 óta dolgozom a cégnél, és 2005 óta vagyok az ügyvezetője.

„ Egyedi bútort gyártani mindig egy –egy új kihívást jelent, hiszen nem csak a bútor összeszerelésének a precizitása a lényeges, hanem a vasalatok, anyagok minősége is kiemelten fontos, hogy hosszú távon egy szép és élvezhető terméket kaphasson a megrendelő. Cégünk működésében a leglényegesebb szempont számomra, megrendelőink, partnereink kiszolgálása, hogy elégedettek legyenek minden tekintetben.  

Külön öröm számomra, ha egy termékbe sikerül egy egyedi praktikát, vagy díszítést belevinni, amitől a bútor teljesen az övé, egyedi és csak neki készült.

 A megrendelőink elégedettsége számunkra a legfontosabb!”

Munkáink

ENTERIŐR

Meiszter Evelin

Belsőépítészet

2011-ben kezdtem el tanulmányaimat a Képző –és Iparművészeti Szakközépiskolában, kerámia szakon. Mivel az összes szakra volt rálátásom (nem csak a választottamra), így több szempontból fejlődött a látásmódom, többrétű tudással és tapasztalattal gazdagodhattam. Bár a kerámia egy lenyűgözően szép szakma, mégis a folyamatok közül a tervezési fázisokat élveztem a legjobban. Számomra a legizgalmasabb feladat, mikor a formákkal való kísérletezgetéssel kell létrehozni egy olyan tárgyat, hogy az esztétikának és funkciónak megfeleljen.

Funkcionalitás és esztétika. Véleményem szerint ez a két legmeghatározóbb nézőpont minden tervezésnél, akár tárgyról, akár térről legyen szó.

2016-ban jelentkeztem a Metropolitan Egyetem környezetkultúra szakára. Az alapképzés megadja a formatervezés és a belsőépítészet alapjait. A mesterképzés elvégzése után, Építőművész megnevezéssel szerezhetek diplomát.

Célom, a megrendelő számára komfortos, élhető környezetet alkotni, tükrözve lelki –és vizuális világát. Két szóval: otthont teremteni.